View sites:Vape E-LiquidVapor Starter Kitsvape podsVape devicesVape E-Liquids SaltNicVapor Battery ModsDisposable Vapes

All Categories

  • All Categories
Sign in or Join My Site Wish List (0)

Diamant schilderen in vijf handige tips!

Diamant schilderen in vijf handige tips!

1.USE WASMAchine WIPEN OM ELEKTROSTATISCHE OPbouw TE vermijden

Door hun chemische inhoud hebben strass steentjes de neiging om aan elkaar te plakken in hun container. Dit maakt ze moeilijk te hanteren. Dit betekent dat uw diamantborduurwerk schilderij moeilijk en langzamer te voltooien wordt. Plaats eenvoudig delen van anti-fading wasdoekjes op uw diamanten om het elektrostatische magnetisme om te keren.


2.USE SPECIALE PEN HOOFDEN VOOR UW DIAMOND geschilderd

Door wax op de punt van je pen te doen, kun je de strass steentjes gemakkelijk oppakken en op het zelfklevende doek plaatsen. Speciale pennenkoppen zoals diamantwielen besparen kostbare tijd bij het plaatsen van harsstukken van dezelfde kleur op een bepaalde lijn. In plaats van ze één voor één te plaatsen, plaatst u uw diamanten gewoon aan de uiteinden van het wiel. Rol dan gewoon je wiel langs de lijn. U kunt maximaal twaalf diamanten in één keer aanbrengen op een lijn!


3.GEBRUIK CURVED TWEEZERS

U kunt merken dat u een diamant van de verkeerde kleur op een bepaald gebied van uw DIY schilderij hebt geplaatst. Om beschadiging van de lijmlaag te voorkomen, gebruik je een gebogen pincet om het betreffende harsstuk voorzichtig te verwijderen. Wees voorzichtig en druk het pincet niet op de diamant. Je moet het lijmgedeelte bewaren zodat de juiste hars laat op zijn plaats kan worden geplaatst.


4.Overweeg een verlichte tabel te gebruiken

Mogelijk moet u werken aan uw schilderij in een omgeving waar de verlichting niet optimaal is. Om de donkere delen van je canvas te zien en je ogen niet te veel te belasten, is een LED verlichte tablet een goed idee. Dit plug-in apparaat zal effectief een licht op het doek schijnen en de gebieden duidelijk laten zien die moeten worden ingevuld. Kies het beste voor de A4-formaat verlichte tablets, omdat ze het meest praktisch zijn en gemakkelijk mee te nemen zijn.


5.DE GRIP VOOR UW DIAMANT geschilderd PEN: EEN essentiële accessoire

Het duurt vele uren om een stuk diamant borduurwerk af te maken. Het is gemakkelijk voor te stellen hoe vermoeiend het kan zijn om de pen tijdens het hele proces binnen handbereik te houden. De grip zorgt voor een natuurlijkere hantering van uw borduurgereedschap. Om te voorkomen dat uw vingers pijn doen tijdens het werken aan uw schilderij, wordt dit accessoire geplaatst waar uw vingertoppen in contact komen met de penschacht.


Het slimme ontwerp is afgestemd op uw hand om te voorkomen dat deze schudt en vermoeid raakt. Vergeet niet de tijd te nemen om voortdurend uw werk te controleren en indien mogelijk aan te passen om het best mogelijke resultaat te krijgen.

Great Value

Nunc id ante quis tellus faucibus dictum in eget metus.

Worlwide Delivery

Quisque posuere enim augue, in rhoncus diam dictum non

Safe Payment

Duis suscipit elit sem, sed mattis tellus accumsan eget.

Shop Confidence

Faucibus dictum in eget metus. Duis suscipit elit sem, sed mattis tellus

24/7 Help Center

Quisque posuere enim augue, in rhoncus diam dictum non