View sites:Vape E-LiquidVapor Starter Kitsvape podsVape devicesVape E-Liquids SaltNicVapor Battery ModsDisposable Vapes

All Categories

  • All Categories
Sign in or Join My Site Wish List (0)

TIPS VOOR DE SELECTIE VAN DE DIAMONDSchilderij

TIPS VOOR DE SELECTIE VAN DE DIAMONDSchilderij

1. Kies het juiste thema

Zoals we weten is diamantschilderen de makkelijkste en leukste hobby zonder ervaring. Maar moet je eerst uitzoeken waar je wilt beginnen? Welk thema of project past bij jou?

Niet alle trending diamant kunst schilderijen zijn voor u! Er zijn veel thema's beschikbaar met tientallen verschillende kits en tools.

Surf grondig op je net en shortlist wat je interesseert; Kies na shortlist één thema en begin vanaf daar.

Begrijpelijk, complexere ontwerpen die veel kleine details op het diamanten schilderdoek hebben, zullen uitdagend zijn voor beginners. Evenzo, als je verward bent of je het leuk vindt of niet, begin dan met het gemakkelijkste doek dat je vindt.


2. Kies alleen een beginnersvriendelijke maat.

De tweede tip is het kiezen van de juiste maat. Bij het kopen van uw diamanten schilderij is de canvasgrootte het belangrijkste wat u moet zien. Het eigenlijke schilderij bepaalt of je een klein, middelgroot of groot doek moet gebruiken.

Stel dat het een vlinder is die je met diamant moet schilderen; Dan kan het kleine doek het werk doen. Ga echter voor het enorme doek als je iets schildert als een landschap dat meer details nodig heeft.

Het krijgen van een groot doek is belangrijk voor schilderijen die meer details nodig hebben. Het kleine canvas kan de kleine details niet duidelijker weergeven dan een groot canvas.

Dus, hoe weet je welk formaat schilderij je moet bestellen?

Twee dingen om rekening mee te houden alvorens te beslissen over de grootte van het schilderij

De oorspronkelijke grootte van het kunstwerk

Schaduwvorming

De meting die wordt gebruikt voor diamantschilderijen is vaak inches. Er is geen officiële maatgids voor schilderen, maar we zullen ze categoriseren in drie categorieën om maten beter te begrijpen.

Kleine 7,9."

Medium 12"- 15"

Groot 23,25"

Houd deze formule in gedachten bij het selecteren van de maat.

In kleine schilderijen neemt het belangrijkste focuspunt of onderwerp van het schilderij veel ruimte in beslag, en de schaduw is vrij eenvoudig. Het onderwerp bevat meer details en neemt veel ruimte in beslag voor middelgrote diamantschildering.

Tegelijkertijd wordt de schaduw gedaan door licht, schaduw en middentoon te combineren. De grote bevat meerdere afbeeldingen en heel veel kleine details met de fijne gradatie van tinten.


3. Volg de menigte niet.

Een schilderij is een limited edition betekent niet dat het het beste is wat je kunt hebben. Het schilderij is misschien beroemd, maar niet iets waar je van zou genieten. Je moet dus oppassen dat je niet wordt beïnvloed door de marketing en iets koopt dat niet bij je smaak past.

Het zal teleurstellend zijn als je er geld en tijd aan besteedt, maar uiteindelijk moe wordt omdat het thema niet naar je zin is. Dus in plaats van iets te kopen dat andere mensen willen of iets trendy, ga voor degene waarvan je zeker weet dat je elke seconde zult genieten.

Great Value

Nunc id ante quis tellus faucibus dictum in eget metus.

Worlwide Delivery

Quisque posuere enim augue, in rhoncus diam dictum non

Safe Payment

Duis suscipit elit sem, sed mattis tellus accumsan eget.

Shop Confidence

Faucibus dictum in eget metus. Duis suscipit elit sem, sed mattis tellus

24/7 Help Center

Quisque posuere enim augue, in rhoncus diam dictum non