View sites:Vape E-LiquidVapor Starter Kitsvape podsVape devicesVape E-Liquids SaltNicVapor Battery ModsDisposable Vapes

All Categories

  • All Categories
Sign in or Join My Site Wish List (0)

Hoeveel kleuren zijn er voor diamondschilderen?

Hoeveel kleuren zijn er voor diamondschilderen?

Zijn de kleuren van Diamond universeel?

DMC wordt door de meeste fabrikanten gebruikt. De diamantpakketten zijn vaak gemarkeerd met DMC nummers of symbolen. In het geval van symbolen kunt u deze matchen met de grafiek die op het canvas is afgedrukt met drie kolommen die getallen, symbolen en codes vertegenwoordigen.

Het gebruik van DMC nummers heeft het voor ambachtslieden gemakkelijker gemaakt om de kralen te matchen en ze bij een andere verkoper te bestellen. Alleen sommige premade kits kunnen andere nummers hebben dan DMC nummers.


Mod podge is speciaal gemaakt voor crafters. Het is niet zomaar een lijm. Het is een sealer. Het bevat meer water dan PVA. Het verschil tussen PVA en Mod Podge is dat PVA in dikke vorm is, PVA'water maakt een zelfgemaakte Mod Podge. Dus om het te gebruiken op diamantschilderen, moet u het misschien verdunnen. PVA heeft echter de neiging om na verloop van tijd geel te worden.


Het wordt aanbevolen om Mod Podge op het diamantschilderij te gebruiken. Mod Podge is een lijm en sealer die de diamanten vergrendelt, extra glans geeft en beschermt tegen stof en omgevingsfactoren. Er zijn 17-formules van Mod podge die je kunt gebruiken. Mod Podge produceert zowel spray als lijm en biedt zowel matte als glanzende sealers.

Great Value

Nunc id ante quis tellus faucibus dictum in eget metus.

Worlwide Delivery

Quisque posuere enim augue, in rhoncus diam dictum non

Safe Payment

Duis suscipit elit sem, sed mattis tellus accumsan eget.

Shop Confidence

Faucibus dictum in eget metus. Duis suscipit elit sem, sed mattis tellus

24/7 Help Center

Quisque posuere enim augue, in rhoncus diam dictum non